Denizli'de Fatih Tekke ayrıldı, işler karıştı

Fatih Tekke'nin sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulüpte büyük belirsizlik var

Denizli'de Fatih Tekke ayrıldı, işler karıştı

Denizlispor'u ligde tutarak önemli bir işe imza atan Teknik Direktör Fatih Tekke'nin kulübüyle olan sözleşmesi sona erdi. Büyük belirsizlik yaşanan Denizlispor'da işler karıştı

Kulüpte 27 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesi Başkan Mustafa Üstek'in yeniden aday olmayacağını açıklamasıyla belirsizliğe gömülen Denizlispor'da teknik direktör Fatih Tekke'nin sözleşmesi bitti. Alperen Babacan, Barış, Lazic, Hasan, Eze, Canberk ve Asil Kaan, şimdiden takımdan ayrılırken, Berkan, Burak, Cenk, Atakan, Aissati, Kappel, Ömer Alp, Taşkın ve Veli'nin ise sözleşmeleri ay sonunda sona eriyor. Attığı gollerle sezonun ikinci yarısında transfer olduğu Horoz'u ligde tutan Mehmet Akyüz de 300 bin TL fesih bedeli karşılığında ayrılma hakkına sahip. Kulüpten alacağı da bulunan Mehmet'in Futbol Federasyonu kanalıyla tek taraflı fesih yoluna gidebileceği de belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor