Demirören'den hakemlere tam destek !

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Antalya'da moral kampında bir araya geldiği hakemlere tam destek verdi.Demirören, "Sizler bizim namusumuzsunuz, kader arkadaşımızsınız. Bu kadar hakemlerin üzerine gelinmesini kabul etmiyorum, k

Demirören'den hakemlere tam destek !

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Antalya'da moral kampında bir araya geldiği hakemlere tam destek verdi.

Demirören, "Sizler bizim namusumuzsunuz, kader arkadaşımızsınız. Bu kadar hakemlerin üzerine gelinmesini kabul etmiyorum, kabullenmiyorum. Yönetim olarak bizler, sizlerin yanında ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Üst Klasman Hakemleri'ne yönelik düzenlenen Moral-Motivasyon Kampı Antalya'da başladı. Belek Calista Otel'de düzenlenen kampa, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Başkan Vekili Ufuk Özerten, yönetim kurulu üyeleri Arif Koşar, Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Beyazlı, MHK Başkanı Zekeriya Alp, MHK üyeleri ve Üst Klasman Hakemler katıldı.

Yıldırım Demirören, yaptığı konuşmada hakemlerin tarihte olmayan şekilde ilerlediğini, uluslararası başarılara imza atarak ülkeyi gururlandırdığını söyledi, "Bizler, bütünüz ve beraberiz. Türk futbolunu olumsuz yönde etkilemek isteyenler bunu iyi bilmeli" dedi.

GS VE FB'Yİ FİNALDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Bir yıl önce milli takım dahil hiçbir Türk takımının Avrupa'ya gitmeyeceğine inanıldığını belirten Başkan Demirören, "Bugün ise Galatasaray'ımız, Fenerbahçe'miz, Avrupa'da yollarına devam ediyor. Onları başarılarından dolayı kutluyor ve finalde görmek istediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz" diye konuştu.

HAKEMLER BİZİM NAMUSUMUZ, KADER ARKADAŞIMIZ

Başkan Demirören, kampın öncelikli hedefinin morallerin yükseltilmesi, birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıkarılması olduğunu söyledi, "Sizler bizim namusumuzsunuz, kader arkadaşımız. Ben ve yönetici arkadaşlarım geçiciyiz, ancak Türk futbolu için sizler kalıcısınız" diye konuştu.

Başkan Demirören, insanın olduğu her yerde hata olabileceğini, tıpkı futbolcular ve teknik kadrolar gibi zaman zaman hakemlerin de hata yapabileceğinin altını çizerek şöyle devam etti:

"Hakemlerin bu kadar üzerine gelinmesini kabul etmiyorum, kabullenmiyorum. TFF yönetimi olarak bizler, sizlerin yanında ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Son 8 haftaya giriyoruz. Bu haftada düşenler ve kalanlar belli olacak. Sizlerden tek istediğim, hep beraber vicdan azabı çekmeyelim."

MHK Başkanı Zekeriya Alp ise böyle bir organizasyonun ilk kez düzenlediğini belirterek, "Eğitim seminerlerinin yanı sıra moral-motivasyon kamplarının da sizler için yararlı olduğuna inanıyoruz. Bu tür organizasyonlar aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağlayacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor