Colman'a Güneş doğmadı (!)

Basında Benfica’nın Colman’a talip olduğu haberleri yer alırken patron Güneşin bu futbolcuya izin vermeyeceği öğrenildi. Basında  Portekiz kulübü Benfica’nın talip olduğu  iddiaları yer alan Bordo mavili ekibin Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman’a tekni

Colman'a Güneş doğmadı (!)

Basında Benfica’nın Colman’a talip olduğu haberleri yer alırken patron Güneşin bu futbolcuya izin vermeyeceği öğrenildi.

 

Basında  Portekiz kulübü Benfica’nın talip olduğu  iddiaları yer alan Bordo mavili ekibin Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman’a teknik patron Şenol Güneş’ten izin çıkmadı.

 

Teknik direktör Şenol Güneş'in  Colman’ın  Benfica’ya transferine sıcak bakmadığı ancak adı sıkça Trabzonspor ile anılan  Emerson’u da beğendiği öğrenildi.

 

Portekiz kulübü Benfica kulübünün bu futbolcuya bonservis bedeli olarak 7 milyon euro ve solbek Emerson’u teklif ettiği iddiaları basında sıkça yer alırken şuana kadar Portekiz kulübü Benfica'dan Trabzonspor kulübüne resmi bir teklif gelmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor