Çin'den Arda Turan'a rekor teklif

Çin kulübü, Barcelona'da forma giyen Arda Turan'a kancayı taktı.

Çin'den Arda Turan'a rekor teklif

Barcelona'nın yıldızı milli futbolcu Arda Turan'a Çin Kulübü 3 yıl için muhteşem bir teklif yapmaya hazırlanıyor. 


Transfer piyasasını alt üst eden Çin Ligi’nin son şampiyonu Guangzhou Evergrande’nin, milli yıldıza astronomik bir teklif yaptığı öğrenildi. Barça’da müthiş bir çıkış yaparak vitrine çıkan Arda’ya 3 sezonluğuna tam 50 milyon Euro önerildi.

Oscar gibi bir star ile açılışı yapan zengin kulüplerin kervanına şimdi de son şampiyon Guangzhou Evergrande eklendi.

Çin ekibinin radarındaki isim ise Arda Turan. Biri 3 gün önce olmak üzere son 1 ay içinde 2 kez hat-trick yapan, genel performansıyla da ayakta alkışlanan Barça’nın yıldızı için gözden çıkarılan rakam tam 50 milyon Euro, yani 185 milyon TL.

Bu teklifin önümüzdeki günlerde önce menaceri aracılığı ile Arda Turan’a iletileceği, olumlu yanıt gelmesi durumunda da İspanyol ekibinin kapısının çalınacağı gelen haberler arasında.

Barcelona’nın da Arda Turan için en az 50 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor. Her ne kadar İspanya’da çok mutlu olduğunu söylese de yıldız oyuncunun aklı bu astronomik teklifle gerçekten de karıştı. Zira, milli takımımızın kaptanı şu anki kulübünde 5 milyon Euro (18.5 milyon TL) kazanıyor. Çin’e giderse bu rakamı 3’e katlamış olacak.  


 Fanatik



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor