Çebi yine Abdullah Avcı'ya sardı!

Avcı'ya tazminatını ödemek zorunda kalan Beşiktaş Başkanı Çebi konuyu tekrar gündeme getirdi.

Çebi yine Abdullah Avcı'ya sardı!

Trabzonspor teknik direktörü olan Abdullah Avcı, bordo mavili takımdan önce çalıştırdığı Beşiktaş'a sözleşmesi feshedilince sözleşmesindeki madde gereği 20 milyon 12 bin 192 lira tazminat almıştı.

Bu ödeme Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin dilinden düşmemeye devam ediyor. Çebi bugün yaptığı açıklamada da Avcı'yı hedef göstererek ilginç iddialar gündeme getirdi.

İşte Çebi'nin o açıklamaları;

"5 yıllık kontratlar var. Bu kontratları biz yapmadık. Borç artışını azaltmak ve kontrol etmek bizim birinci vazifemiz. Bunlar bitene kadar işimiz sıkıntılı ama bunları omuz omuza beraber aşacağız. Biz geldiğimizde Abdullah Avcı ile takımı 5-6 maç yukarı çektik. Sıkıntı maddiydi, biz o sıkıntıyı aştık ama sonrasında takım kötü gitmeye başladı. Hocaya sorunun ne olduğunu sordum. Hoca bana 'Burada eskiler var, burayı karıştırıyorlar dedi." Kusura bakma Abdullah Hoca, ben bunları söylemek zorundayım çünkü benimle oturup uzlaşmadınız. Hoca, ‘Benim enerjim bitti.' dedi. O zaman ayrılalım hocam dedim. ‘Siz gönderin beni.' dedi. Peki. 'Türkiye'nin en büyük hocalarından birisiyim. Kontratımda iş bulana kadar yazıyor. Sonrasında zaten ben bunları almayacağım.' dedi. Abdullah Avcı'yı defalarca aramama rağmen beni avukatına yönlendirdi. Ben kulüp başkanıyım ya. Sen benimle niye konuşmuyorsun?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler