Cavcav yine şaşırdı galiba !

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 16 takımın PFDK'ya sevki sonrası Trabzonspor ve Galatasaray kulübü başkanlarının çıkışlarını doğru bulmadığını söyledi.Etik Kurulu'nun şike ve teşvik raporunu inceleyen Futbol Federasyonu'nun 16 takımı PFDK'ya sevki il

Cavcav yine şaşırdı galiba !

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 16 takımın PFDK'ya sevki sonrası Trabzonspor ve Galatasaray kulübü başkanlarının çıkışlarını doğru bulmadığını söyledi.

Etik Kurulu'nun şike ve teşvik raporunu inceleyen Futbol Federasyonu'nun 16 takımı PFDK'ya sevki ile ilgili Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav açıklamada bulundu. Bu konuda Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerinin başkanlarının çıkışlarını doğru bulmadığını ifade eden tecrübeli başkan, şöyle konuştu:

"Çok hassas bir konu. Bazı arkadaşlar Kulüpler Birliği'nin toplanması gerektiğini ifade etti. Ben de bu konuda acele edilmemesi gerektiğini ve bekleyip neticeleri görmek gerektiğini savundum. 58. maddenin değişimi, puan silme gibi konular Mehmet Ali Aydınlar döneminde de gündeme gelmiş fakat genel kurulda bir oldu bittiye getirilmek istendi.

Bir daha söylemek istiyorum o zaman ki genel kurulda 58. madde iptalinin neden işlendiği delegelere ve kamuoyuna divan başkanlığı tarafından açıklansaydı 58. madde orada ortadan kalkacak ve bu durumlar yaşanmayacaktı.

Mahkemelerin vereceği karar şu veya bu. Bize de gelmiş arkadaşlar. 52 sayfa inanın okuyamadım. Bir arkadaş okudu neler var içerisinde. Hiçbir şeyden haberimiz yok. Savunmamızı yazıp göndereceğiz.

Bugünkü federasyon 16 kulübü 22 maçtan disiplin kuruluna sevk ediyorsa bunun altında illa ölüm yok. Bu şeklide itham edilen kulüpler etik kuruluna ve disiplin kuruluna cevap verirler.

Bugün herkes ayağa kalktığı durum ortadan kalkar herkes sakinleşir. Ben futbolun içinde çok uzun yıllar olan birisi olarak Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerinin değerli başkanlarının bu şekilde çıkış yapmalarını doğru bulmuyorum. Bunlar lokomotif takımlar. Biraz sakin olmamız lazım.

Futbol Federasyonu'nu biz seçtik. Federasyonun yapacağı yanlış bir şey olursa kulüpler olarak bu yanlışın neresinden dönüleceğine karar veririz. Basınımızı aman aman şöyle oluyor böyle oluyor şeklinde telaşlandırmama kanaatindeyim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor