Çarşıbaşıspor'dan BAL teşekkürü geldi

Çarşıbaşı Belediyespor Başkanı Onur Kobya'dan Bölgesel Amatör Lig teşekkürü.

Çarşıbaşıspor'dan BAL teşekkürü geldi

Çarşıbaşı Belediyespor, TÜFAD ve ASKF kararı TFF onayıyla Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) dahil edildi. Çarşıbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Onur Kobya, “Trabzon futbolu adına önemli bir karar olarak değerlendiriyorum. Bu kararın alınmasında başta ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem ve Tertip Komitesi Başkanı Zeki Kurt olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. 

Trabzon TÜFAD ve ASKF'nin aldığı kararı TFF'nin kabul etmesiyle Çarşıbaşı Belediyespor, önümüzdeki sezon BAL liginde mücadele edecek. Koronavirüsten kaynaklı pandemi süreci sonunda alınan kararla Akçaabat Sebatspor ve Erdoğduspor BAL’a alınmıştı. Yapılan yeni değerlendirme sonrası Bahçecikspor ve Çarşıbaşı Belediyespor’unda BAL’a alınmasına karar verildi.

Çarşıbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Onur Kobya, “Çarşıbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Onur Kobya, “Trabzon futbolu adına önemli bir karar olarak değerlendiriyorum. Futbolun beşiği Çarşıbaşı üzerine düşeni yapacaktır. Hedefimiz 3. Ligdir. Bu kararın alınmasında başta ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem ve Tertip Komitesi Başkanı Zeki Kurt olmak üzere, emeği geçen yönetim kurulumuza teknik heyetimize futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve destek veren herkese teşekkür ederim. Bizimle birlikte BAL liginde mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor, Erdoğduspor ve Bahçecikspor kulüplerine de başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor