Büyükşehir'den Ankara Havası

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı Ankara'dan galibiyetle dönüyor.

Büyükşehir'den Ankara Havası

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Ankara Yeni Mamakspor ile oynadığı maçtan galip ayrıldı.  

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Ankara Yeni Mamakspor ile karşı karşıya geldi. Trabzon Beşirli Tenis Kortları Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maçtan Trabzon Büyükşehir Belediyespor 32-31 galip ayrıldı. 7’nci maçına çıkan Büyükşehir Belediyespor, 2 maç eksikle puanını 12’ye çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Birdal Öztürk, Serkan Şeker ve Fatih Bektaş, hentbol takımını yalnız bırakmadı. 

İKİ MAÇ EKSİĞİMİZ VAR LİDERE ÇOK YAKINIZ

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül, maçın ardından yöneticileri ve teknik heyeti telefonla arayarak tebrik etti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Gül, “Arkadaşlarımız büyük bir özveri ile mücadele ediyorlar. Zorlu rakiplerimizi geçtik. Kendilerine teşekkür ediyorum. İki maç eksiğimiz bulunmakta. Liderle aramızda iki puan fark var. Önümüzde Eskişehir Ormanspor maçımız var. Hocamız ve oyuncularımız bu maç için gerekli hazırlıklara başlayacak” dedi.

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ  

Gül ayrıca oyuncuların süper lig için çok istekli olduklarını belirterek, “Arkadaşlarımız süper lige çıkmak için büyük mücadele veriyorlar. Çünkü onlar biliyor ki Trabzon’da artık sporu ve sporcuyu destekleyen bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Buradan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na bizlere verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir'den Ankara Havası

Büyükşehir'den Ankara Havası

Büyükşehir'den Ankara Havası

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler