Büyükşehir Belediyespor'da hedef Olimpiyatlar

Büyükşehir Belediyespor başarı çıtasını her geçen gün yükseltiyor.

Büyükşehir Belediyespor'da hedef Olimpiyatlar

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, kulüp olarak spora ve sporcuya en iyi hizmeti vermek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydederek, 2020 yılında Japonya’nın Tokyo şehrinde yapılacak olimpiyat oyunlarına sporcu göndererek ülkemize madalyalar kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Trabzon’un en büyük amatör spor kulübü olan Trabzon Büyükşehir Belediyespor, spora ve sporcuya hizmet etmeyi sürdürüyor. 10 branşta 540’ı aşkın lisanslı olmak üzere yaklaşık bin 100 sporcu ile gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlar ile büyük bir camia olan Büyükşehir Belediyespor’un bünyesinde bazı branşlarda milli takımlarda da görev yapan 15 tecrübeli antrenör bulunuyor.

Büyükşehir Belediyespor'da hedef Olimpiyatlar

Gerek tesis gerekse spor malzemesi anlamında her geçen gün ilerleme kaydeden Büyükşehir Belediysespor Kulübü, Boks, Karate, Tekvando, Güreş, Judo, Yüzme, Tenis, Kick-Boks, Muay Thai ve Atletizm olmak üzere 10 branşta hizmet veriyor.

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, spor şehri olan Trabzon’un var olan misyonunu daha da yukarılara çıkarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydederek, “1989 yılında kurulan Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü yetiştirdiği yüzlerce başarılı sporcu ile yükselen yıldız olmaya devam ediyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırarak; sosyal, kültürel ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak misyonu ile çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırarak sağlıklı yaşamlarına, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı vermek misyonu ile faaliyetlerini sürdüren kulübümüz yetiştirdiği binlerce yarışmacı ve müsabık sporcu ile ulusal ve uluslararası turnuva ve yarışmalarda sayısız madalya alarak göğsümüzü kabartmayı sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyespor'da hedef Olimpiyatlar

Gerek tesis, gerekse spor malzemesi anlamında her geçen gün ilerleme kaydettiklerini ve bu yöndeki gayretlerini artırarak sporculara daha çok destek vermek istediklerini ifade eden Demir, “Bir spor kenti olan Trabzon’un var olan misyonunu daha da yukarılara çıkarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 2020 yılında Japonya’nın Tokyo şehrinde yapılacak olimpiyat oyunlarına sporcu göndererek ülkemize madalyalar kazandırmayı hedefliyoruz. Antrenörlerimiz, sporcularımızı olimpiyatlara göndermek için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Bizlere her zaman destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyespor'da hedef Olimpiyatlar

Büyükşehir Belediyespor'da hedef Olimpiyatlar

Büyükşehir Belediyespor'da hedef Olimpiyatlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor