Busenaz Sürmeneli'den bu kez kötü haber

Busenaz Sürmeneli Avrupa Oyunlarında Madalya maçında elendi

Busenaz Sürmeneli'den bu kez kötü haber

Trabzonsporlu Boksör Busenaz Sürmeneli Avrupa Oyunlarında Madalya maçında tecrübeli rakibi Hollandalı Nouchka Fortijin’ne sayı ile kaybederek oyunlardan elendi.

Boks Milli Takım Teknik  Direktörü Cahit Süme yaptığı açıklamada " Temposu yüksek İyi bir maç oldu, . Tecrübeli bir rakibe karşı oynadık. 2018 yılında buraya gelebilmek için 75 kg da vize aldığımız için burada 75 kg oynadık. Biz yaklaşık 8 aydır 69 kg da müsabakalara katlıyoruz, bundan böyle de 2020 Olimpiyat Oyunları için 69 kg da mücadele edeceğiz. Bu yıl çok dolu bir yıl olacak. Yaklaşık iki ay sonra Romanya da Avrupa Şampiyonasına katılacağız. Ardından Ekimde Dünya Şampiyonası var. İnşallah buralardan madalya kazanmak için var gücümüzle yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz 2020 Haziran ayında Japonya’da yapılacak Olimpiyat Oyunlarından madalya kazanmak bunu başarmak herşeyi yapacağız." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor