Bursaspor Fenerbahçe maçı özet ve goller

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın Robin Van Persie'yi ilk 11'e almaması

Bursaspor Fenerbahçe maçı özet ve goller

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın Robin Van Persie'yi ilk 11'e almaması sonrasında Fernandao tek forvet oynarken, bu karar eleştiri aldı. Volkan Şen ve Fernandao birçok pozisyondan yararlanamazken maçta da gol sesi çıkmadı.

Maçın ikinci yarısı zeminin bir bölümünün sulanması için yaklaşık 10 dakika geç başladı. Bu sırada ikinci yarı için sahaya çıkan iki takım futbolcuları, kenarda ısındı.

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 50 yaparken Bursaspor ise 26 puana yükseldi. Böylelikle Fenerbahçe Süper Lig'de 36 maç aradan sonra bir mücadeleyi gol atamadan tamamladı.

Ligin bir sonraki haftasında Bursaspor deplasmanda Eskişehirspor ile mücadele edecek. Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor