Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Sözleşmede dikkat çekici detay

Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli olurken sözleşmesindeki detay belli oldu.

Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Sözleşmede dikkat çekici detay

Burak Yılmaz, Hollanda Ligi'nde Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Fortuna Sittard'a transfer oldu. 36 yaşıdnki futbolcunun transferini, Hollanda temsilcisi sosyal medya hesabından duyurdu.

Şampiyonluk yaşadığı Lille ile yollarını ayıran tecrübeli golcü Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu. Galatasaray'da da yöneticilik yapan Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Hollanda ekibi Fortuna Sittard golcü oyuncuyla sözleşme imzaladı.

5 YILLIK ANLAŞMA

Fortuna Sittard, Burak Yılmaz'ın transferini tamamladı. 5 yıllık imza atacak tecrübeli futbolcu, iki yıl sahada kalmasının ardından antrenör programına katılacak. Burak Yılmaz, bu transfer sonrası heyecanlı olduğunu belirterek: "Fortuna Sittard'da geçireceğim zamanları gerçekten de dört gözle bekliyorum. Sittard'ın bana sunabilecekleri ve sunmak istedikleri önemliydi. Ama önce kulüpte bir oyuncu olarak geçireceğim döneme odaklanıyorum. Tecrübemle katkıda bulunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Sözleşmede dikkat çekici detay

FORTUNA ADINA HARİKA BİR GÜN

Fortuna Sittard Müdürü Ars, bu transferden duydukları mutluluğu belirterek: "Fortuna adına harika bir gün. Böyle bir oyuncuyu yakalayabildiğimiz için mutluyuz. Burak yaşına rağmen hala son derece zinde ve istekli. Tecrübesinin hem saha içinde hem de saha dışında bize değer katacağına inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler