Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen'e gönderme!

Milli takımın kaptanı Burak Yılmaz henüz maç bitmeden tweet atarak Şenol Güneş'i eleştiren Ersin Düzen'e maç sonunda isim vermeden gönderme yaptı.

Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen'e gönderme!

Haber61 Spor Servisi

Türkiye A Mlli Futbol Takımı, konuk olduğu Hollanda'ya 6-1 mağlup oldu.

Maçın sonlarında TFF basın danışmanı Ersin Düzen, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Şenol Güneş'i üstü kapalı olarak istifaya davet ederken  "Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için “Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler” demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?!" ifadelerini kullandı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan milli takımın kaptanı Burak Yılmaz ise isim vermeden Ersin Düzen'e tepki gösterdi.

"İçimizde gibi olup arkamızdan vuranları, terbiyesizce tweet atanları temizlememiz lazım" diyen Burak Yılmaz şöyle konuştu;

Utanç verici bir gece. Çok farklı hedeflerle gelmiştik, güçlü duramadık. Norveç maçına konsantre olmalıyız, herkesten özür dileriz. Arkadaşlarımız çok genç, çok değerli. Böyle bir akşamda onları daha fazla yerin dibine sokmadan destek olmamız lazım diye düşünüyorum. Bunun mutlaka bir bedeli olacak, ben de göğsümü gere gere üstlenirim.

TERBİYESİZCE TWEET ATANLAR

Tek bir kişiye bu hesabı kesemeyiz. Hocamız, oyuncularımız, yönetimimiz, başkanımız... İyi günde nasıl bir aile oluyorsak, kötü günde de aile olmak lazım. Önce kendi içimizdekileri temizlememiz lazım. Ben her şeyi üstlenmeye hazır bir oyuncu olarak söylüyorum. İçimizden görünüp, terbiyesizce Tweet atanlara söylüyorum. Artık ahbap-çavuş ilişkisiyle, birilerinin adamı olarak bu olmuyor. Ben kimsenin adamı değilim, kimsenin adamı da olmadım. Destek oluyor gibi görünen insanların temizlenmesi gerekiyor.

BIRAKMAM GEREKİYORSA BIRAKIM

 Bırakmak gerekiyorsa bırakırım! 36 yaşındayım. Bazı eski oyuncular 31-32 yaşında futbolu bırakıyorlarsa benim suçum değil. Bırakmak gerekiyorsa aslan gibi bırakırım. Ben buralara aslan gibi geldim, aslan gibi bırakmasını da bilirim.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler