Burak: Trabzon için son kez... !

Galatasaray'a transferinin ardından Sarı Kırmızılı kulüp ile Trabzonspor arasında gerilime sebep olan milli futbolcu Burak Yılmaz, Lig TV'de katıldığı canlı yayında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Burak Yılmaz, Trabzonspor'la ilgili son kez konuşaca

Burak: Trabzon için son kez... !

Galatasaray'a transferinin ardından Sarı Kırmızılı kulüp ile Trabzonspor arasında gerilime sebep olan milli futbolcu Burak Yılmaz, Lig TV'de katıldığı canlı yayında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

 

Burak Yılmaz, Trabzonspor'la ilgili son kez konuşacağını belirtti.

 

"BENİM İÇİN TRABZON DEFTERİ KAPANMADI"

Eski kulübü Trabzonspor ile arasındaki küskünlük hakkında da son kez konuşan Burak Yılmaz, "Bu konuyla ilgili son kez burada konuşacağım. Beni hayallerime en çok yaklaştıran takım Trabzonspor'dur. Kendilerine edebileceğim tek şey teşekkürdür.

 

Hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonspor'dan 'Burak defteri kapandı' açıklaması yapılmış. Onlar için öyle olabilir ama benim için Trabzonspor hep vardır. Orada çok iyi dostluklarım var. Trabzonspor benim için hep çok özel olacak" şeklinde konuştu.

 

"GALATASARAY BASAMAK DEĞİL"

Sarı kırmızılı forma altında hedeflerini de anlatan Burak Yılmaz, "Galatasaray'ı basamak olarak görmek değil de, burada uzun süre oynamış bir futbolcu olmak istiyorum. Hedefim bundan sonra kazanacağımız kupalarda yardımcı olmak. Şampiyonlar Ligi'nde 2000 yılından daha yüksek konumlara gelebiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor