Macit Güven

Macit Güven

Bu oyuna üç puan çok iyi

Trabzonspor 4-1-2-3 dizilişiyle maça başladı. Hemen maçın başında kornerde adam paylaşımında yaptığı hatada golü yedi.

Diziliş olarak doğru ama isimlerde yanlış tercihler var.beronun yerine Sosa N’doye yerine Rodeagayla başlanılsa çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Aynı hatadan kopyası kornerden ikinci golüdeyedi.

İlk yarının sonlarına doğru toparlanan Trabzonspor üstüste bulduğu gollerle skoru eşitledi. Ağır Osmanlıspor savunması arkasına yaptığı koşular etkili oldu. Kanatları iyi kullana bilse çok daha etkili olabilirdi.

İlk yarıda Trabzonspor gibi bir takımın bu kadar basit goller yemesi hiç yakışmadı. Trabzonspor'u ikinci yarı başlarken ilk yarıya göre daha iyi beklerken stadda kimse anlamadan gölü yedi. Umar Amenu altmış metre top sürdü yanında kimse yok takip edenlerde hayalet gibi müdahale yok. Stoperler rakibe çok uzak oynuyor onların yapacağı görevleri orta saha oyuncuları yapıyor . Böyle oluncada takım iki kişi eksik kalıyor.

Maçtaki en büyük handikap Rıza hocanın maça yanlış kadroyla başlaması oldu. Bir hoca yaptığı değişiklerle bir çok oyuncunun yeri değişiyorsa demekki yanlış yapmıştır. Takımda bunun acısını maçta fazlasıyla çekti. Takımın her maçta düzeleceğini üstüne koyacağını bekliyoruz ama bir türlü istediğimiz takımı izleyemiyoruz.

Bu oyunla alınan üç puan çok iyi .

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR