Bu kez PFDK VAR'a gidiyor! İki Süper Lig hakeminin hakemliği tehlikede...

Hakem Fırat Aydınus ve Yusuf Bozdoğan PFDK'ya sevk edildi.

Bu kez PFDK VAR'a gidiyor! İki Süper Lig hakeminin hakemliği tehlikede...

Spor Toto Süper Lig'de görev yapan hakemlerden Fırat Aydınus ve Yusuf Bozdoğan PFDK'ya sevk edildi.

Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir müsabakasında hakem Fırat Aydınus'un karşılaşmanın 2. Yardımcı Hakemi Yusuf Bozdoğan ile arasında yaşanan konuşmalar sebebiyle iki isimde PFDK'ya sevk edildi. Yardımcısına küfür ettiği iddia edilen Fırat Aydınus'un hakemliği ise tehlikeye girdiği konuşuluyor.

İki isim cezaları açıklanana kadar herhangi bir müsabakada görev alamayacak. PFDK incelemeleri yapmak için VAR kayıtlarından da yararlanacak.

Bu kez PFDK VAR'a gidiyor! İki Süper Lig hakeminin hakemliği tehlikede...

TFF'den yapılan açıklama ise şu şekilde:

TFF'ye tescilli Hakem FIRAT AYDINUS'un 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TFF'ye tescilli Hakem YUSUF BOZDOĞAN'ın 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor