Bu fotoğrafa dikkat !

Trabzonspor'un Yılmaz döneminde Campbell vakası ile bugün yaşanan olay... Trabzonspor'un 1998-1999 yılları arasında Mehmet Ali Yılmaz'ın Başkanlığını yaptığı ve bir maçın ardından İngiliz Futbolcu Kevin Campbell için, "Bizim yamyamı gol makinesi diye aldı

Bu fotoğrafa dikkat !

Trabzonspor'un Yılmaz döneminde Campbell vakası ile bugün yaşanan olay...

 

Trabzonspor'un 1998-1999 yılları arasında Mehmet Ali Yılmaz'ın Başkanlığını yaptığı ve bir maçın ardından İngiliz Futbolcu Kevin Campbell için, "Bizim yamyamı gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" şeklindeki hakaret içeren sözler sonrası "bugün" de Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun Trabzonsporlu oyuncu Didier Zokora için "Pis Zenci" sözlerini söylemesi ve bu sözlerini kabul etmesi sadece Türkiye'de değil tüm dünyada şok etkisi yarattı.

 

Belözoğlu'nun yayıncı kuruluşa yaptığı, "Bu sözleri söylemiş olabilirim" şeklindeki itirafının ertesi günü daha önce İngiltere'de Newcastle formasıyla mücadele ederken zamanında Everton forması giyen ve bugün Fenerbahçe'de beraber top koşturduğu, hatta kendisini aklamak için çıktığı basın toplantısında yanında bulunan Yobo da Emre'yi aklamak için, "Emre sosyal hayatta da paylaşımlarımın olduğu bir arkadaşım. Maçın içerisinde her şey olabilir. Yüksek tansiyonla birlikte bir takım tartışmalar olabilir" demişti.

 

Şimdi sizi maziden bir fotoğraf arşiviyle baş başa bırakıyoruz ve dikkatle incelemenizi bekliyoruz...

 

450.20120417092204.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler