Brüls'ten müthiş performans

Trabzonspor'un Belçika'nın KAS Eupen takımından transfer ettiği ve gelişimini izleyerek önümüzdeki sezonda bedelsiz transfer edilmek üzere Hollanda'nın Striching MVV takımına verdiği Christian Brüls sergilediği performansla büyük beğeni topluyor.Brüls tak

Brüls'ten müthiş performans

Trabzonspor'un Belçika'nın KAS Eupen takımından transfer ettiği ve gelişimini izleyerek önümüzdeki sezonda bedelsiz transfer edilmek üzere Hollanda'nın Striching MVV takımına verdiği Christian Brüls sergilediği performansla büyük beğeni topluyor.

Brüls takımının FC Zwolle ile oynayıp 4-1 kazandığı karşılaşmada gösterdiği oyunla Hollanda basınında gündeme oturdu. Maçın adamı seçilen Brüls 49. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirirken diğer 3 golün de hazırlayıcısı oldu. Belçikalı futbolcu en yüksek notu alan futbolcular arasından haftanın karmasına seçildi.

MVV'de hücuma dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapan Brüls ligde oynadığı 20 maçta attığı 2 gol ve 7 assistle adından bahsettirmeye başladı. Brüls bu maçların 16'sında 90 dakika görev yaptı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor