Braga 4-1 Fenerbahçe maçı özeti ve golleri

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş mücadelesinde Fenerbahçe Portekiz deplasmanında Braga ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda temsilcimiz Fenerbahçe sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti... Fenerbahçe'nin tek golünü karşıla

Braga 4-1 Fenerbahçe maçı özeti ve golleri

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş mücadelesinde Fenerbahçe Portekiz deplasmanında Braga ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda temsilcimiz Fenerbahçe sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti...

Fenerbahçe'nin tek golünü karşılaşmanın 45. dakikasında Alper Potuk kaydederken, sarı-lacivertli ekipte 67. dakikada Mehmet Topal, 87. dakikada Alper Potuk ve 90+6. dakikada Volkan Şen kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Braga'nın gollerini ise 11'de Ahmed Hassan, 69'da penaltıdan Josue, 74'te Nikola Stojiljkovic ve 83'de Rafa Silva kaydetti.

braga-fenerbahce-maci-ne-zaman.jpg

PEREIRA'DAN VOLKAN ŞEN SÜRPRİZİ
 
Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Portekiz deplasmanında Braga karşısında takımını 4 değişiklik yaparak sahaya sürdü. Municipal Stadı'nda oynanan maçta Pereira, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Kayserispor karşılaşmasında oynattığı Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Volkan Şen ve Jose Fernandao'yu yedek soyundurdu.
 
Henüz karşılaşmanın 1. dakikasında Fenerbahçe ilk tehlikeli pozisyonunu buldu. Alper Potuk aldığı topla rakip ceza alanına kadar ilerledi ve şutunu çıkardı. Savunmaya çarpan top yükselerek üst filelere gittti. Kazanılan korner sonrasında da Braga savunması topu uzaklaştırdı. Karşılaşmanın 4. dakikasında Alper'in pasında ceza sahasında Robin van Persie topla buluştu. Hollandalı oyuncu kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi ancak hakem Van Persie'nin vuruşundan önce ofsayt düdüğü çaldı ve ağlara giden top geçerli sayılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor