Bolt, Manu forması mı giyiyor ?

Ünlü sprinter, Manchester United 'ın Real Madrid efsanelerine karşı oynayacağı gösteri maçında forma giyecek.  İngiliz kulübünün dergisine konuşan Sir Alex Ferguson, Jamaikalı atleti Real Madrid'le yapılacak geleneksel yardım maçında oynatmak istediğini a

Bolt, Manu forması mı giyiyor ?

Ünlü sprinter, Manchester United 'ın Real Madrid efsanelerine karşı oynayacağı gösteri maçında forma giyecek. 

 

İngiliz kulübünün dergisine konuşan Sir Alex Ferguson, Jamaikalı atleti Real Madrid'le yapılacak geleneksel yardım maçında oynatmak istediğini açıkladı.

 

Ateşli bir Manchester United taraftarı olan Bolt, daha önce futboldaki yeteneklerine güvendiğini, Ferguson'dan kendisini denemesini istemişti. Böylece ünlü sprinterin isteğine olumlu yanıt veren Ferguson, Bolt'a futboldaki yeteneklerini gösterme şansı sunacak. 

 

Jamaikalı dünya ve olimpiyat şampiyonu, son olarak Manchester United'ın Fulham'ı 3-2 yendiği Premier Lig maçını da izlemiş ve yıldız futbolcularla bir araya gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor