Boks'ta delege skandalı

Türkiye Boks Federasyonu delegelerin bilgilendirmesini geç yaptı. Bu nedenle Trabzon'da 24 delegenin oy kullanması tehlikeye düştü.

Boks'ta delege skandalı
Türkiye Boks Federasyonu 22 Ekim’de yapacağı olağan genel kurulu öncesi skandala imza attı.

Haber61.net’in edildiği bilgiye göre;  Türkiye Boks Federasyonu'nun mevcut yönetimi, kulüplere faks çekerek seçimlerde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi ve federasyona bildirilmesi için son başvuru tarihinin 21 Eylül olduğunu belirten yazıyı 22 Eylül’de kulüplere gönderdi. Trabzon Spor İl Müdürlüğü'ne ise; aynı yazıyı 21 Eylül’de saat 14:00’da gönderen federasyon 17:00’da başvurunun biteceği yönünde uyarıda bulundu.
 
Trabzon’da 24 Federasyon delegesi bu tutum ile birlikte 22 Ekim’de yapılacak seçimlerde oy kullanamama riski ile karşı karşıya kaldıkları öğrenildi. Federasyonun Trabzon dışında İstanbul, Gaziantep ve Samsun illerini de aynı yöntemi kullanarak seçime gölge düşürdüğü öğrenildi.
 
Kulüplere 22 Eylül’de ulaşan Federasyon Genel Sekreteri Mustafa Küçük imzalı “Olağan Genel Kurul Delege Tespiti.” Evrakında ise; “Kulüp Başkanlığı Yönetim Kurulu Kararı ile kulüp üyeleri arasında belirleyeceği delege/delegelerin ad ve soyadlarının mühürlü ve imzalı olarak en geç 21 Eylül 2016 Çarşamba günü 17:00’a kadar, karar fotokopisinin tasdikli bir suretinin federasyonumuza posta/faks ile bildirilmesinin rica ederim.”bilgilendirilmesine yer verildi.  
 
Haber: Şükrü Üçüncü  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor