Bizim performansımız önemli !

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanmaları için iyi oynamak zorunda olduklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in lideri Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, bugün deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Bursaspor’u oyuncularına ezberletti, “

Bizim performansımız önemli !

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanmaları için iyi oynamak zorunda olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in lideri Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, bugün deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Bursaspor’u oyuncularına ezberletti, “Rakibimizin son haftalardaki performansı değil, bizim performansımız önemli“ dedi.

Futbolcularının asla rehavete kapılmayacağını vurgulayan Güneş, “Eğer kazanmak istiyorsak, iyi oynamak zorundayız. Kazandığımız 3 derbi maçta da bu anlayışla sahaya çıkmıştık“ diye konuştu. Bursaspor’u sezon başındaki Süper Kupa maçında 3-0’la yenmelerinin bir anlam ifade etmediğinin de altını çizen tecrübeli çalıştırıcı şöyle devam etti:

“Aradan çok zaman geçti ve bu maçla o maçın önemi farklı. Eğer zirveyi istiyorsak ki bunu her şeyden çok istiyoruz, kazanmak zorundayız. Ama bizim için fair-play de önemli. Bu 2 anlayışla taraftarlara güzel bir maç izlettirmek istiyoruz.“

Kimsenin formasının garanti olmadığını ve maçta en iyi olanın formayı kapacağını belirten Güneş, “Her zaman olduğu gibi bu maç öncesinde yaptığımız çalışmalarda da tüm futbolcularımız oldukça özverili bir çalışma gösterdi. Glowacki dışında eksiğimiz yok. Onun yerine görev yapacak olan oyuncumuzun da en iyi performansını sahaya yansıtacağından kuşkum yok“ diye konuştu.

Colman yerine Ceyhun

Bordo-mavili takım, Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maç için THY’ye ait özel uçakla Bursa’ya hareket etti. Glowacki ile Galatasaray maçında sakatlanan ve hafta içerisinde yoğun bir tedavi programı uygulanan Gustavo Colman kafilede yer almadı. Asbaşkan Hasan Yener, Arjantinli oyuncunun Bursaspor maçında riske edilmediğini belirterek, “Sağlık ekibimiz yoğun bir tedavi programı uyguladı. Ancak sakatlığı tam olarak geçmedi“ dedi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de Colman’ın yerine Ceyhun’a ilk 11’de forma verebileceği bildirildi.

Selçuk: Yalnız değiliz

Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Selçuk İnan taraftarların Bursaspor deplasmanında kendilerine gereken desteği vereceğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, Bursaspor maçının zor geçeceğini belirterek şöyle konuştu: “Şu anda lideriz ve onlar zirveyi geri almak istiyor. Taraftarlarımız her zaman bizim yanımızdaydı, bundan sonra da destek vereceklerine olan inancımız tam. Hiçbir zaman yalnız kalmadık.“

‘Özgüvenimiz tam’

Bordo-mavili takımın Brezilyalı yıldızı Alanzinho, Bursaspor’u yenmeleri halinde avantajlarının artarak devam edeceğini söyledi, “Liderlik takıma moral verdi. Herkesin özgüveni tam” dedi.

Yakaladıkları çıkışın devam etmesi halinde ilk yarıyı istedikleri yerde bitireceklerini belirten Brezilyalı yıldız, “Bunu başarırsak rakiplerimizle aramızdaki fark açılacak” diye konuştu. Bursaspor’un bu sezon hiç maç kaybetmediğini ifade eden bordo-mavili oyuncu şöyle devam etti: “Rakibimiz ligin favorilerinden. Geçen sezon şampiyon oldu, bu sezon da hiç kaybetmedi.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor