Birdal Öztürk'ten İdmanocağı'na moral ziyareti

Yeniden Sultanlar Ligine dönüş için işi sıkı tutan sarı-kırmızılılara moral ziyareti

Birdal Öztürk'ten İdmanocağı'na moral ziyareti
Balkan Kupası şampiyonluğu ve CEV Challenge kupası ikinciliği gibi birbirinden önemli başarılara imza atarak hem Trabzon, hem de ülkemizin gururu olan ancak geçen sezon beklenmedik bir şekilde Vestel Venus Sultanlar Liginden düşen İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılıların antrenmanını ziyaret eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Başkan Mehmet Öz, Antrenör Osman Uraner ve Menajer Gül İlter ile sohbet etti.
 
Ortahisar İlçe Müdürü Ecvet Kurt’un da katıldığı ziyarette, bu sezon Kadınlar Voleybol 1. Ligde mücadele edecek olan İdmanocağı’nın ülkemizin köklü kulüplerinden biri olduğunun altını çizen Müdür Öztürk, “Şanssız bir sezon geçiren voleybolcularımızın bize yeniden o büyük mutlulukları yaşatacağından şüphe duymuyorum. Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” dedi.  Sporculara tatlı ikram eden Birdal Öztürk ve Ecvet Kurt, sezon sonu şampiyonluğa inandıklarını söyledi.
 
Trabzon’da güzel bir voleybol seyircisi ve sevgisi oluşmaya başladığını ancak yeterli desteği göremedikleri için geçen sezon büyük sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen  Başkan Mehmet Öz, “Biraz destek olduğunda yeniden Sultanlar Ligi ve yeniden büyük başarılar için söz veriyoruz” ifadelerini kullandı. Antrenör Uraner ise, “Çok genç bir kadro kurduk. Birbirinden yetenekli ve iyi çalışan oyuncu grubumuz var. İki yabancı takviyesi ile zirvenin en büyük adayı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler