Bir tweet attı ortalığı karıştırdı !

Ece Erken’in Twitter’a yazdığı, “Beşiktaş kulübünün sanat danışmanı oldum” notu, taraftarları sinirlendirdi. Meğerse sunucu, küçük bir görevi fazla önemseyerek kendini danışman ilan etmiş. “Beşiktaş kulübünün sanat danışmanı oldum. Hayırlısı olsun, sayın

Bir tweet attı ortalığı karıştırdı !

Ece Erken’in Twitter’a yazdığı, “Beşiktaş kulübünün sanat danışmanı oldum” notu, taraftarları sinirlendirdi. Meğerse sunucu, küçük bir görevi fazla önemseyerek kendini danışman ilan etmiş.

 

“Beşiktaş kulübünün sanat danışmanı oldum. Hayırlısı olsun, sayın Başkan’ımız istedi. Çalışmalara başladık. Allah utandırmasın” cümleleri, Ece Erken’in başına dert oldu. Eleştiri yağmuruna tutulan Erken, açıklamalarına devam ederken Beşiktaş Kulübü İletişim Komitesi Üyesi İsmet Berkan, konuya açıklık getirdi: “Ece Erken, Fikret Orman’ı ziyaret etti. 

Ziyarette, ‘Beşiktaşlı sanatçılarla bir araya gelsek ve yemek yesek’ fikri ortaya çıktı. Bu işin organizasyonunu da Erken üstlendi. Hepsi bu. Beşiktaş’ta sanat danışmanı diye bir görev yok.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler