Beşiktaş'ta Fernandes Aybaba'ya ne yaptı ?

 Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in, teknik direktör Samet Aybaba ile şakalaşması dikkati çekti. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 21 Ekim Pazar günü Trabzonspor ile oy

Beşiktaş'ta Fernandes Aybaba'ya ne yaptı ?

 

Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in, teknik direktör Samet Aybaba ile şakalaşması dikkati çekti.
 
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 21 Ekim Pazar günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ve istasyon çalışmaları yaparak başladı. Siyah-beyazlılar, daha sonra pas ve şut çalışması yapıp, antrenmanın son bölümünde de yarı sahada çift kale maç oynadı.
 
Antrenman sırasında Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in, teknik direktör Samet Aybaba ile şakalaşması dikkati çekerken, sakatlığı süren İsmail Köybaşı, kondisyon ve istasyon çalışmalarını takımla birlikte yaptıktan sonra, takımdan ayrılarak tek başına çalıştı.
 
Antrenmana sakatlıkları devam eden Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün ve Muhammed Demirci ile milli futbolcular katılmadı.
 
Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları çift antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor