Beşiktaş Sivasspor'u yendi

Beşiktaş 3-0 Sivasspor

Beşiktaş Sivasspor'u yendi

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Siyah beyazlılar sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Mücadelenin 18. dakikasında Beşiktaş öne geçti. Ghezzal'ın sağ çaprazdan ortasını iyi bir takiple ve düzgün bir kafa vuruşuyla ağlarla buluşturan Güven Yalçın, skoru 1-0'a getirdi. Bu pozisyondan önce topun taç çizgisini geçip geçmediği kontrol edildi ve hakem Arda Kardeşler golün geçerli olduğunu işaret etti.

İlk yarının bitiş düdüğünün ardından Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Hakan Arslan, kenardan aldığı telefonla hakem Arda Kardeşler'e Beşiktaş'ın gol pozisyonunu gösterdi ve itirazda bulundu. Bunun üzerinde Hakan Arslan üst üste iki sart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın 84. dakikasında Beşiktaş'ı rahatlatan gol geldi. Savunma arkasına atılan pasta topla buluşan Larin, ceza sahasına girdi ve fileleri havalandırdı.

Mücadelenin sonucunu belirleyen gol, uzatma dakikalarında geldi. Oğuzhan Özyakup yay üzerinden yaptığı sert vuruşla kaleci Samassa'yı mağlup etti ve skoru 3-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda Oğuzhan Özyakup'un bu sezon Süper Lig'deki ilk golü oldu.

Son 7 maçında 6. kez galibiyete ulaşan Sergen Yalçın'ın öğrencileri puanını 28'e çıkardı ve haftayı Galatasaray'ın arkasında 2. sırada bitirdi. DG Sivasspor ise 17 puanda kaldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor