Beşiktaş kazandı, taraftar Şenol Güneş'i çağırdı

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı mağlup ettiği karşılaşma sonrasında taraftarlar Şenol Güneş'i tribüne çağırdı.

Beşiktaş kazandı, taraftar Şenol Güneş'i çağırdı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş Kasımpaşayı 4-1 mağlup etti.


Maç sonunda siyah beyazlı taraftarlar Şenol Güneş'i tribüne çağırarak tazahüratta bulundu ve Güneş'te onları selamladı.

ŞENOL GÜNEŞ KASIMPAŞA'YA KARŞI İLK KEZ KAZANDI

Kasımpaşa karşısında 4-1’lik galibiyete uzanan Beşiktaş, Şenol Güneş’in takımın başında olduğu son 2 sezonda lacivert-beyazlı rakibi karşısında ilk kez kazandı. 
Vodafone Arena’da Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli geçen Beşiktaş, güçlü rakibi karşısında son 2 sezonda ilk kaz kazandı. Şenol Güneş’in takımın başına geçmesinin ardından 2 sezon boyunca ligde Kasımpaşa dışındaki bütün rakiplerini en az 1 maçta yenmeyi başaran Beşiktaş, Kasımpaşa’şa karşı ise üstünlük kuramamıştı. Şenol Güneş’in ekibi, lacivert-beyazlı rakibini taraftarı önünde mağlup ederek son 2 sezonda ligdeki bütün takımlara karşı en az 1 kez kazanmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, Vodafone Arena'da konuk ettiği Kasımpaşa'yı 4-1 yendi.

Maça müthiş başlayan Beşiktaş; henüz 2. dakikada Oğuzhan-Aboubakar paslaşmaları sonrası Kamerunlu yıldızın golüyle 1-0 öne geçti.

2 dakika sonra ise sahneye Eduok çıktı ve attığı enfes golle Kasımpaşa'ya beraberliği getirdi: 1-1.

33'te Adriano'nun ortasında Popov'un eline çarpan top sonrası hakem Serkan Çınar beyaz noktayı işaret etti. Penaltı vuruşunu gole çeviren Quaresma, Beşiktaş'ı devreye 2-1 önde götürdü.

Siyah-Beyazlılar ikinci yarıya da golle başladı. 49'da Aboubakar'ın harika asistinde Talisca durumu 3-1'e getirdi. 65. dakikada ise Quaresma'nın ortasında Babel kafayı vurdu ve Beşiktaş'ın 4-1'lik galibiyetini ilan eden isim oldu.

Bu sonuçla puanını 71 yapan Beşiktaş, maç fazlasıyla takipçisi Başakşehir ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı.

Beşiktaş'ın en yakın takipçisi olan Başakşehir bu hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ın kalan maçları ise şöyle;  Gaziantepspor (deplasman) ve Osmanlıspor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler