Beşiktaş'ın yıldızı N'Sakala hastaneye kaldırıldı

Gaziantep FK-Beşiktaş maçında N'Sakala bir anda yerde kaldı ve ambulansla hastaneye götürüldü

Beşiktaş'ın yıldızı N'Sakala hastaneye kaldırıldı

Gaziantep FK-Beşiktaş maçında N'Sakala bir anda yerde kaldı ve ambulansla hastaneye götürüldü. 31 yaşındaki futbolcunun son durumunun iyi ve bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala, mücadelenin 71. dakikasında top diğer alandayken yere yığıldı. Yıldız futbolcu ambulansla apar topar hastaneye götürülürken son durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bilinci açık

Tecrübeli oyuncuya ilk müdahaleyi Necip Uysal yaptı. Ardından sağlık görevlileri müdahaleyi gerçekleştirdi. Ambulansa alınan N'Sakala, hastaneye götürüldü. Yayıncı kuruluş, N'Sakala'nın solunum problemi yaşamadığını ve bilincinin açık olduğunu belirtti.

Trabzonspor'dan geçmiş olsun mesajı

Trabzonspor yayınladığı mesajında "Gaziantep FK ile oynanan maç sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü’nün oyuncusu N’Skala’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Dualarımız seninle" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor