Beşiktaş Galatasaray'ı devirdi - Galatasaray Beşiktaş maç özeti

Süper Lig'de bu gece nefes kesecek bir mücadele oynanacak. Galatasaray Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda ve maç öncesi son detaylar...

Beşiktaş Galatasaray'ı devirdi - Galatasaray Beşiktaş maç özeti

Süper Lig'de 22. haftanın kapanış maçı Galatasaray İle Beşiktaş arasında oynandı. 

Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. 

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ

Maçın ilk yarısı tam anlamıyla bir orta saha mücadalesi şeklidde geçti. 6. dakikada Quaresma'nın soldan ceza sahasına ortasında arka direkte Babel topa kafayı vurdu ancak top üstten auta gitti.

14. dakikada maçın en ilginç pozisyonlarından biri yaşandı. Atınç ile Yasin arasındaki mücadelede Galatasaraylı oyuncu yerde kaldı. HErkes Yıldızım'ın penaltı kararı verdiğini sandı ancak Yıldırım taç kararı verdi. Önce siyah beyazlılar, ardından da sarı kırmızılılar itiraz etti. 31. dakikada Podolski'nin ara pasıyla soldan ceza sahasına giren Carole, Fabricio'nun kalesini terk ettiği pozisyonda meşin yuvarlağı içeri çıkarırken, araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Aynı dakikada Sneijder'in soldan ortasında arka direkte Yasin Öztekin, hızlı gelen topa istediği gibi vuramadı. 43. dakikada Talisca'nın uzak mesafeden çektiği sert şutta, kaleci Muslera yatarak topu kontrol etti.

İkinci yarıy Beşiktaş golle başladı. talsica kendine yapıaln faulde topun başına geçti. Yıldız ismin kaleye gönderidği top Bruma'ya çarparak Muslera'yı yanılttı ve siyah beyazlılar derbide 1-0 öne geçti. Talisca böylece bu sezonki 7. golüne imza atmış oldu. 

Golden sonra Galatasaray, Bruma ile etkili olmaya çalıştı. Portekizli'nin üstüste çalımlar sonrasında attığı şutlar Fabri'de kaldı. 80. dakikada Galatasaray en önemli pozisyonunu Podolski ile yakaladı. Ancak Alman yıldız bomboş durumda topu auta attı. 

Kalan bölümde başka gol olmadı. Beşiktaş, derbiyi 1-0 kazanarak puanını 50'ye yüklseltti ve çok önemli bir viarajı kayıpsız geçti. Galatasaray ise 40 puanla liderin 10 puan gerisinde kaldı ve şampiyonluk yarışında oldukça geride kaldı. 

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ 11'LER:

GALATASARAY: Muslera, Semih Kaya, Hakan Balta, Chedjou, Carole, Selçuk , De Jong, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski
Yedekler: Cenk, Ahmet, Eren, Rodrigues, Tolga, Josue, Sabri

 BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun
Yedekler: Tolga, Beck, Mitrovic, Gökhan İnler, Tolgay, Ömer, Aboubakar
Galatasaray Beşiktaş

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler