Beşiktaş Avrupa Ligi'nde gruplarda!

Beşiktaş Avrupa'da tur atladı

Beşiktaş Avrupa Ligi'nde gruplarda!

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Beşiktaş, 1-1 sonuçlanan ilk maçın rövanşında Vodafone Park'ta Partizan'ı 3-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı.

Karşılaşmanın 37. dakikasında Beşiktaş Portekizli yıldızları Quaresma ve Pepe'nin işbirliğiyle golüy buldu. Kazanılan serbest vuruşta Quaresma'nın ortasına iyi yükselen Pepe golünü attı ve 1-0'lık üstünlüğü getirdi.

Beşiktaş 45'te Oğuzhan Özyakup'un golüyle farkı 2'ye çıkardı. Cyle Larin ile verkaça giren Oğuzhan Özyakup, penaltı noktasının hafif sağ çaprazından vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Karşılaşmanın 69. dakikasında bir kez daha Quaresma - Pepe ikilisi sahnedeydi. Serbest vuruşta Quaresma'nın ortasına bir kez daha kafa vuruşuyle Pepe topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş 3-0'lık skoru yakaladı.

Karşılaşmada başka gol olamdı ve Beşiktaş deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında, Vodafone Park'ta Sırbistan temsilcisi Partizan'ı 3-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmayı başardı. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde 1. torbadan girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler