Benfica Atletico Madrid

Benfica Atletico Madrid maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar Şampiyonlar Ligi’nde 6 . hafta heyecanı yaşanıyor. C grubunda yer alan Benfica sahasında Atletico Madrid’i ağırlıyor. Karşılaşmayı Romanya Federasyonu hakemlerind

Benfica Atletico Madrid

Benfica Atletico Madrid maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Şampiyonlar Ligi’nde 6 . hafta heyecanı yaşanıyor. C grubunda yer alan Benfica sahasında Atletico Madrid’i ağırlıyor. Karşılaşmayı Romanya Federasyonu hakemlerinden   Ovidiu Hategan yönetecek. Estadio da Luz’de oynanacak mücadele 21.45’te başlayacak ve Tivibuspor  2‘den canlı yayınlanacak.

Karşılaşma öncesinde C grubunda bulunan Atletico Madrid 10 puanla 1. Sırada yer alırken Benfica ise 10 puanla 2. Sırada bulunuyor. Gruptaki diğer takımlardan Galatasaray 4 puanla 3. Sıradayken rakibi FC Astana 3 puanla son sırada yer alıyor.

benfica-atletico-madrid-canli-izle.jpg

Benfica ile Atletico Madrid daha önce 2 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Benfica ve Atletico Madrid 1’er galibiyet aldı. Benfica’nın evinde oynanan tek maçı kazanan ise misafir takım oldu.

Maç öncesi bilgiler

• Benfica Avrupa kupalarında İspanyol takımlarıyla oynadığı son beş maçın dördünde gol atmayı başaramadı. • İki takım bir kez karşı karşıya geldi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçı Benfica 2-1 kazanmıştı. • Benfica Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 10 maçın yedisini kazandı (2B 1M). • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'den (39) daha fazla isabetli şut çekmiş olan tek takım Bayern Münih (44). • Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı son 10 maçın dokuzunda kalesini gole kapatmayı başardı.

Tivibuspor izlemek için;

TİVİBU SPOR BİSS KEY AYARLARI

Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42°Doğu uydusu, Polarizasyon: H - Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans ayarlarını kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişebilecek. 

Yayın sırasında kullanıcının karşısına şifre uyarısı çıkarsa 100000000000 (1'in yanına 11 tane 0) biss keyini girerek şifresiz yayını aktif hale getirebilir. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin yayıncısı Tivibu'dan futbolseverlere merhaba! Atromitos - Fenerbahçe karşılaşması Turksat uydusundan tüm Türkiye'ye şifresiz yayınla Tivibu Spor'da. Maçı Turksat uydusundan şifresiz yayınla izlemek için Turksat kanal bilgilerinin güncellenmesi yeterli. 

Tivibu Spor'u şifresiz izlemek için; 

1) Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın, 2) Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz. 3) Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler