Beinsports'a alternatif aranıyor

Futbolun patronları, beIN Sports'a alternatif arıyor... Kulüpler Birliği Vakfının da temsilci bulundurduğu yayın komisyonu Türk Telekom ve Turkcell'e "Gelin bu işi siz yapın." önerisinde bulundu. D-Smart ve Saran Grubu ile de görüşülecek.

Beinsports'a alternatif aranıyor

Aralık ayından sonra Türk futbolu için yeni bir dönem başlayacak. Yaklaşık 5 yıl önce yapılan yayın ihalesi 2022 yılında yeniden düzenlenecek. Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol federasyonu (TFF) uzun süredir bu ihalenin üzerinde çalışıyor. Hatta bu konuda Nisan ayının içerisinde bir komisyon kuruldu. Bu komisyonda Kulüpler Birliği adına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Kasımpaşa Başkan Vekili Fatih Saraç yer alıyor.

TÜRK DÜNYASINA ÖZEL PAKETLER

Piyasa araştırmaları yapan komisyon üyeleri, Turkcell ve Türk Telekom ile önemli bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Komisyon üyeleri önümüzdeki süreçte Demirören Holding'e bağlı D-Smart ve yayın konusunda önemli bir isim olan Saadettin Saran ile bir araya gelecek. Yurt dışındaki yayın sistemi de inceleniyor. beIN Sports'un yeniden ihaleye girip girmeyeceği henüz net değil. Türk nüfusunun yoğun olduğu Avrupa ülkelerinde ve Türki Cumhuriyetleri'nde yayınların pazarlanması için özel paketler hazırlanacak.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler