beIN Sport'tan kulüplere müjde!

Yayıncı kuruluş beIN Sport'un kulüplere yapması gereken ödemeler konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

beIN Sport'tan kulüplere müjde!

Süper Lig'in yeniden başlamasıyla birlikte yayıncı kuruluşun kulüplere ne zaman ödeme yapacağı konusu merak ediliyor. Ödeme konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Süper Lig yeniden start aldı ve 27. hafta maçları sona erdi.

Koronavirüs sürecinde ciddi gelir kaybı yaşayan kulüpler yayıncı kuruluştan da ödeme alamadıkları gerekçesiyle bu süreçte Kulüpler Birliği çatısı altında geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yaptı. Süper Lig'in yeniden başlamasıyla birlikte yayıncı kuruluşun kulüplere ne zaman ödeme yapacağı konusu da merak ediliyor.  Kulüpler Birliği, TFF ve yayıncı kuruluş arasında gerçekleşen görüşmeler sonucunda ödeme takvimi belli oldu.

Yayıncı kuruluşun 20 Haziran'da kulüplere ödeme yapması bekleniyor.

Nihat Özdemir açıklamıştı 
18 kulübümüzün 10'u bankalarla yeniden yapılandırma anlaşması yaptı. Borçlarını 5 yıllık vadeye yaydı. O gün bu anlaşmaları yaptıkları zaman Koronavirüs yoktu. Bugün maalesef böyle bir olay meydan geldi. Sadece Türk kulüpleri değil. Bütün dünyadaki spor kulüpleri etkilendi. Ümit ediyoruz ki, Koronavirüs bu sene bitecek ve Eylül ayında hiçbir şey olmayacak. Ağustos'tan itibaren oynatacağımız yeni sezonda kulüplerimiz tekrar bu kayıplarını yavaş yavaş gidererek, eski mali güçlerine ulaşacaklar

Futbol Arena
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor