Batuhan Karadeniz'den Galatasaray açıklaması

Batuhan Karadeniz hakkında çıkan iddialara cevap verdi

Batuhan Karadeniz'den Galatasaray açıklaması

Bu sezon Trabzon Hekimoğlu formasıyla 30 gol atmayı başaran Batuhan Karadeniz, sosyal medyada yer alan "Galatasaray için boş kağıdı imzalamaya hazırım" ifadesini kullandığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Böyle bir açıklamasının olmadığını söyleyen Karadeniz, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Sosyal medya günlerdir Batuhan Karadeniz'in Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberlerle çalkalanıyor. Karadeniz'in "Galatasaray için boş kağıdı imzalamaya hazırım" ifadesini kullandığı ve Fatih Terim'e "Beni alın" mesajı gönderdiğine dair çok sayıda haber gündeme gelirken, golcü futbolcu iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi

"BÖYLE BİR AÇIKLAMAM YOKTUR"

Bu sezon Hekimoğlu Trabzonspor ile çıktığı 30 gol atıp 8 asist üreten Batuhan Karadeniz şu ifadeleri kullandı;

 "Sosyal medyada çokça paylaşılan konuya açıklık getirmek adına bu yazıyı yazma gereği duydum. Böyle bir açıklamam yoktur. Haber gerçeği yansıtmamaktadır."

İşte Batuhan Karadeniz'in yalanladığı ve sosyal medyada yer alan o iddia;

Batuhan Karadeniz'den Galatasaray açıklaması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor