Başbakan'dan Trabzon açıklaması

Başbakan Yıldırım, Trabzonspor’un 50’nci yaşını kutladı

Başbakan'dan Trabzon açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, “Güzide futbol kulübümüz Trabzonspor'un kuruluşunun 50’nci yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor, spor hayatımıza kazandırdığı güzelliklerin ve efsanevi başarıların artarak sürmesini diliyorum” dedi. 

Başbakan Binali Yıldırım, Trabzonspor'un 50’nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ya mesaj gönderdi. Trabzonspor’un kuruluşunun yıl dönümünü en içten duygularla kutladığını ifade eden Yıldırım, mesajında şunlara yer verdi:

“Trabzonsporumuz, kurulduğu 2 Ağustos 1967 tarihinden bugüne, hem yurt içinde, hem uluslararası müsabakalarda unutulmaz başarılara imza atmıştır. ‘Hırs, azim, mücadele, sebat, istikrar’ kaideleriyle özdeşleşen Trabzonspor, centilmenliğiyle de gönüllerde taht kurmuştur. Güzide futbol kulübümüz Trabzonspor'un kuruluşunun 50’nci yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor, spor hayatımıza kazandırdığı güzelliklerin ve efsanevi başarıların artarak sürmesini diliyorum. Size ve şahsınızda bütün Trabzonspor camiasına selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor