Başbakan'dan olaylı derbi yorumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan, pazar akşamı oynanan Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylara ilişkin bir değerlendirme geldi.Şike sürecinden bugüne başta kişiler ve kurumları ayırmak gerektiğini söyleyerek Fenerbahçe'ye destek veren açıkla

Başbakan'dan olaylı derbi yorumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan, pazar akşamı oynanan Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylara ilişkin bir değerlendirme geldi.

Şike sürecinden bugüne başta kişiler ve kurumları ayırmak gerektiğini söyleyerek Fenerbahçe'ye destek veren açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ilk kez yaşanan olayların ardından Trabzonspor'a destek veren açıklamalarda bulundu.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Trabzonspor maçından sonra çıkan olaylara ilişkin, "

 

Trabzonspor Başkanı’na takınılan bu tavrı şık bulmuyorum, yanlış buluyorum. Burada misafir takıma karşı ev sahibi takımın taraftarlarının şişe ya da taşlarla saldırıda bulunulmasını çirkin buluyorum.

 

Bunlar birbirine karşı olumsuz gelişmeleri tetikliyor. Fenerbahçe seyircisi Trabzon’a giderse acaba ne olur sorusunu sormaya başlıyorsunuz Ben tüm bunlara rağmen TS Başkanı’nın olaylar karşısındaki tavrını da takdir ve tebrik ediyorum. Soğukkanlılıkla oradan ayrılmasını takdir ediyorum.”

 

Kadıköy'de oynanan maç sonrası gerginlik yaşanmış, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu  saldırıya uğramıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor