Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu

Medipol Başakşehir Kopenhag'ı elerse, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde LASK Linz-Manchester United maçının galibiyle oynayacak.

Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu

Koronavirüs nedeniyle ara verilen UEFA Avrupa Ligi'nde sezonun geriye kalan bölümü için kuralar çekildi. Temsilcimiz Medipol Başakşehir, Kopenhag'ı elemesi durumunda çeyrek finalde LASK Linz-Manchester United eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Başakşehir, Kopenhag'ı eleyip ardından Manchester United'ı turnuva dışına itmesi durumunda ise Olympiacos-Sevilla/ Wolves-Roma tarafından gelecek takımla yarı finalde kozlarını paylaşacak.

UNITED'IN AVANTAJI BÜYÜK

Manchester United, LASK Linz ile oynadığı ilk maçta rakibini deplasmanda 5-0 mağlup etmişti. Başakşehir ise Kopenhag'la oynadığı ilk maçta Danimarka temsilcisi karşısında İstanbul'da 1-0 kazandı.

Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde tüm eşleşmeler şu şekilde:

Shakhtar Donetsk - Basel | Wolfsburg - Frankfurt

Manchester United - LASK Linz | Başakşehir - Kopenhag

Inter - Bayer Leverkusen | Getafe - Rangers

Wolverhampton Wanderers - Roma | Olympiacos - Sevilla

MAÇLAR ALMANYA'DA

Şampiyonlar Ligi ile aynı formatta, Sekizli Final olarak oynanacak olan Avrupa Ligi'nde çeyrek final, yarı final ve final maçları Köln, Duisburg, Düsseldorf ve Gelsenkirchen'de 10-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor