Başakşehir için flaş iddia! Şampiyonlar Ligi'ne giderse Katarlı satın alacak

Katarlı bir iş adamının Başakşehir Futbol Kulübü'nü Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi halinde satın almak istediği öne sürüldü.

Başakşehir için flaş iddia! Şampiyonlar Ligi'ne giderse Katarlı satın alacak

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de 27. hafta geride kalırken Trabzonspor , Başakşehir ile şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Bu hafta Alanyaspor ile berabere kalan bordo mavililer zirveyi de Başakşehir'e kaptırdı.

Özellikle başkan Göksel Gümüşdağ'ın kirli ilişkileri nedeniyle son haftaların en tartışmalı takımı olan Başakşehir hakkında flaş bir iddia daha geldi.

Haber61 yazarı gazeteci Turgay Beşyıldız önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Beşyıldız sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Katarlı bir iş adamının Başakşehir kulübünü satın almak istediğini ancak bunun turuncu mavili ekibin Şampiyonlar Ligi'ne gimesi halinde gerçekleşebileceğini söylediğini öne sürdü. 

Bu iddia karşısında Trabzonspor transfer komitesinin önemli isimlerinden Caner Çuvalcıoğlu da dikkat çeken bir yanıt vererek "İkinci olarak eleme oynayabilirler." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar;

Başakşehir için flaş iddia! Katarlılar'ın Şampiyonlar Ligi şartı

DAHA ÖNCE DE GÜNDEM OLMUŞTU

Bilindiği üzere Başakşehir Futbol Kulübü hakkında daha önce de benzer iddialar sıkça gündeme gelmişti. Taraftar kitlesi olmamasına rağmen ilginç bağlantılarla sponsorluklar alan ve hemen her yıl uçuk rakamlarla transferler gerçekleştiren Başakşehir'in bir proje takımı olduğu ve kendini ispat ettikten sonra özellikle Katarlı iş adamlarına pazarlanacağı iddiaları öne sürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor