Başakşehir'i eleyen Giresunspor'un hocası Diyadin: Boğulacaksak büyük gölde boğulalım

Medipol Başakşehir'i eleyen Giresunspor'da Teknik Direktör Metin Diyadin çeyrek finalde 3 büyüklerden birinin gelmesini isteyerek, "Boğulacaksak büyük gölde boğulalım" dedi. 

Başakşehir'i eleyen Giresunspor'un hocası Diyadin: Boğulacaksak büyük gölde boğulalım

Medipol Başakşehir'e deplasmanda 2-1 kaybetmesine karşın ilk maçta aldığı 3-1'lik galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen Akın Çorap Giresunspor'da Teknik Direktör Metin Diyadin maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

BAŞAKŞEHİR'İ ELEMEK BÜYÜK PRESTİJ

Başakşehir gibi önemli bir rakibi elemenin büyük prestij olduğunun ifade eden Diyadin, "Kendi sahamızda 3-1'lik skorla galip gelmemiz önemli bir avantajdı. Ancak böyle bir rakip önünde bu skoru da tam olarak avantaj olarak göremezsiniz. İkinci maçı hemen hemen ideal kadrosu ile oynadı rakibimiz. Ligde oyun formatı olarak beğendiğim bir takım. Tesisleri, yapılanması, kadrosu tam bir Avrupa takımı. Çok büyük bir takım. Başakşehir'i elemek 40 yıldır Süper Lig'i görmeyen Giresunspor için prestij olarak anlamlıydı" dedi.

"3 BÜYÜKLERDEN BİRİSİNİN GELMESİNİ İSTERİZ"

Doğru oyunla sahada olmaya çalıştıklarını ifade eden Metin Diyadin, "Aslında bu format, bizim rakip sahada oynadığımız formattı. Başakşehir farklı taktiklerle oynayabiliyor. Biz de alan daraltarak, kendi sahamızda oyun kabul ederek oynamak durumundaydık. 10 kişi kalmaları lehimize oldu. Kaçırdığımız goller nedeniyle son bölüme stresli girdik. Buna rağmen turu geçmek çok güzeldi. Medipol Başakşehir ön bölgede baskılıydı onlara karşı oynayamadık. Tabii ki 3-1'in avantajını yaşadık. Şehir için Giresunspor için çok güzel oldu. İnşallah önümüzdeki turda 3 büyükten biri olur. Hem şehir hem de oyuncu açısından önemli bir prestij olur. Boğulacaksak büyük gölde boğulalım" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler