Başakşehir Galatasaray'ı parçaladı

Başakşehir Galatasaray'a fark attı

Başakşehir Galatasaray'ı parçaladı
Spor Toto Süper Lig'de haftanın önemli maçlarından birinde Medpol Başakşehir, Galatasaray'ı 4-0'la bozguna uğrattı. 

Ev sahibi ekip 11. dakikada da öne geçti. Caicara'nın sol kanattan yaptığı ortada Semih Kaya'dan seken top ceza alanındaki Mossoro'nun önüne düştü. Bu futbolcunun pasında Adebayor boş kaleye topu gönderdi ve takımını öne geçirdi.  44. dakikada Başakşehir farkı ikiye çıkardı. Caicara'nın sağ kanattan yaptığı ortada Adebayor penaltı noktası üzerinde topa kafayla vurdu. Üst direğe de çarpan top ağlara gitti. 57. dakikada Visca harika bir çalımla Ahmet'i geçtikten sonra topu kaleye gönderdi, Musleera'nın çeldiği topu tamamlayan Adebayor oldu vs skor 3-0'a geldi.  Kalan bölümde Başakşehir kontrolü bırakmadı ve rakibine fırsat tanımadı.Son bölümde kontratakta Mustafa Pektemek ile bir gol daha bulan Başakşehir maçı 4-0 kazandı. 

Galatasaray'ı bu sezon 3. kez yenen Abdullah Avcı'nın takımı, 56 puana yükselip Beşiktaş'la puan farkını korudu. 49 puanda kalan galatasaray hem 3. sırayı kaybetti, hem de Başakşehir'in 7 puan gerisinde kalarak Şampiyonlar Ligi şansını çok zora soktu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor