Baro Başkanı Şentürk'e ayıp !

Trabzon Baro Başkanı Avukat Mehmet Şentürk, şike süreciyle ilgili baro olarak yayımladıkları mesajın ardından dün akşam Beyaz TV'ye katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Şentürk, Fenerbahçe istilasına uğrayan programda adeta ölüm kalım savaşı vererek hu

Baro Başkanı Şentürk'e ayıp !

Trabzon Baro Başkanı Avukat Mehmet Şentürk, şike süreciyle ilgili baro olarak yayımladıkları mesajın ardından dün akşam Beyaz TV'ye katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

 

Şentürk, Fenerbahçe istilasına uğrayan programda adeta ölüm kalım savaşı vererek hukukun önemi noktasında yaptığı açıklamalarda insanlara ışık tutmaya çalıştı ancak özellikle Ömer Çavuşoğlu'nun çok ayıp hareketleri ve tavırlarıyla karşı karşıya kaldı.

 

Şentürk programda, "Bir kulüp fiil işlemiş veya işlememiştir. Buna karar vermek bizim işimiz değildir. Kamuoyunun taktirine bırakırız. Kurumların karar almalarını etkilememeksizin karar almalarına yardımcı olmalıyız" dedi. Adnan Aybaba, "Sadri Şener'e neden yurt dışı yasağı kondu" diye sordu.

 

Ömer Çavuşoğlu, "Sen kendi kendine konuş" diye çıkışınca Şentürk'e büyük bir ayıp açıkca ortaya kondu.

 

"Doğru birşey konuşmuyor doğru konuşsa sabaha kadar dinlerim. Bana bunları anlatmasın gitsin Trabzon barosu avukatı olan ve PFDK'da olan Reha Alp'e anlatsın" diyen Çavuşoğlu'na Baro Başkanı Şentürk, "Sayın Çavuşoğlu anlatmaya başlarsak önce İstanbul, Ankara'dan başlamamız lazım. Oralarda çok var" dedi.

 

4500.20120416131148.jpg

 

Fenerbahçe sempatizanlarından Adnan Aybaba da, "Ozaman Aziz Yıldırım suçlu mu suçsuz mu onu söyleyin" sözleri üzerine Rasim Ozan Kütahyalı kendini gülmeden alamayarak, "Yahu Mehmet bey zaten bunu söyleyemeyeceğini söylüyor siz ne diyorsunuz" şeklinde cevap verdi.

 

Aybaba ise aynı üslupla, "Niye ben söylüyorum Aziz Yıldırım suçsuzdur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler