Barış Özbek'in yeni takımı belli oldu !

 Galatasaray ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Barış Özbek, Almanya’ya döndü. Barış, Almanya’nın 2. Lig kulüplerinden Union Berlin ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bir dönem Galatasaray ve son olarak Trabzonspor’da forma giyen Barış Özbek, Almanya’nın 2.

Barış Özbek'in yeni takımı belli oldu !

 

Galatasaray ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Barış Özbek, Almanya’ya döndü. Barış, Almanya’nın 2. Lig kulüplerinden Union Berlin ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Bir dönem Galatasaray ve son olarak Trabzonspor’da forma giyen Barış Özbek, Almanya’nın 2. Lig kulüplerinden Union Berlin ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Alman kulübünden yapılan açıklamaya göre 26 yasındaki oyuncu ile Bundesliga ve 2. Bundesliga için geçerli olmak üzere 2016’ya kadar anlaşma sağlandı.
 
Almanya’ya döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Barış “İyi oynamam için güvene ihtiyacım var. Başka teklifler de almama rağmen Union’u seçtim. Buradaki beklentilerin farkındayım” açıklamasını yaptı.
 
Union Berlin Teknik Direktörü Uwe Neuhaus ise “Barış’ı transfer ettiğimiz için çok mutluyum. Genç ve hırslı bir oyuncu ile karşılaştık. Türkiye ve Avrupa’da kazandığı tecrübesiyle bize çok yardımcı olacağına inanıyoruz“ ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor