Barcelona Real Betis

Barcelona Real Betis maçını Idman tv'den şifresiz canlı izleyebilirsiniz.

Barcelona Real Betis
Barcelona Real Betis maçını hangi kanal canlı yayınlıyor,şifresiz izlemek mümkün mü ve maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

İspanya La Liga'da heyecan başladı. İlk hafta müsabakalarında Barcelona Real Betis'i ağırlayacak. Camp Nou'da oynanacak karşılaşmayı hakem Alberto Undiano Mallenco yönetecek. Saat 19.15'te başlayacak maçı Lig tv canlı yayınlayacak. Maçı şifresiz izlemek isteyenler ise Idman TV'den maçı takip edebilecek.

İki takım bugüne kadar toplam 104 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Barcelona 62 galibiyet elde ederken Real Betis 22 kez kazandı. 20 maç berabere sona erdi. Barca ev sahipliğinde oynanan 52 maçta ise evsahibinin büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Barca evinde 40 galibiyet alırken 5 kez misafir takım kazandı ve 7 maç berabere bitti.


Maç öncesi detaylar

Barca 1939'dan bu yana La Liga'da açılış maçını evinde oynadığı hiçbir sezona mağlubiyet ile başlamadı. Betis geçtiğimiz sezona da deplasmanda başlamış ve Real Madrid'e 2-1 yenilmişti. Luis Suarez, Leo Messi (3 defa) ve Cristiano Ronaldo'dan (3 defa) sonra La Liga'da bir sezonda 40 gole ulaşan üçüncü isim oldu. Luis Enrique, La Liga'yı iki sezon üst üste kazanmayı başaran yedinci İspanyol teknik  direktör oldu. Barcelona bu sezonu da şampiyon olarak tamamlarsa, Luis Enrique Pep Guardiola'nın üç sezon üst üste şampiyon olma başarısına ortak olacak. Ruben Castro geçtiğimiz sezon Betis'in La Liga'da attığı gollerin %67,65'ine katkıda bulundu (19 gol ve dört asist).
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor