Barcelona Juventus maç özeti

Barcelona Juventus maçı nefes kesti. Katalan ekibi rakibini farklı şekilde mağlup ederek yoluna devam etti.

Barcelona Juventus maç özeti

Barcelona Juventus maçında neler oldu,goller kimlerden geldi.? Barcelona Juventus maç özeti ve yaşananlar


Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam dev bir maç oynandı. D grubunda yer alan Barcelona sahasında Juventus'u ağırladı. Sporseverlerin futbola doyduğu gecede Messi yine şov yaptı ve İtalyan ekibini yıkan isim oldu. İki gol kaydeden yıldız isim bir de gol attırdı. Karşılaşma 3-0 Barcelona'nın üstünlüğü ile sona erdi.

Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 45 ve 69'da Lionel Messi ile 56'da Ivan Rakitic kaydetti.

45. dakikada  Lionel Messi, Luis Suarez ile yaptığı verkaçın ardından ceza sahasına girerken ters köşeye yaptığı vuruşla takımını öne geçirdi. 56. dakikada Messi topla ceza sahasına girdi sıfıra inerken topu içeriye çevirdi defanstan seken topu Rakitic ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı.69. dakikada Messi yeniden sahneye çıktı. Inıesta'nın pasında Messi ceza sahasına girerken vuruşunu yaptı ve topu köşeden ağlara göndererek skoru da 3-0'a taşıdı.
Barcelona Juventus maç özeti ve golleri
Dev mücadeleyi Slovenyalı hakem Damir Skomina yönetti.

Barcelona Juventus maç özeti de burada olacak

İLK 11'LER
Barcelona: Marc-Andre ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Jordi Alba, Samuel Umtiti, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Luis Suarez,  Lionel Messi, Ousmane Dembele
 
Juventus: Gianluigi Buffon, Mattia De Sciglio, Medhi Benatia,  Alex Sandro, Andrea Barzagli, Miralem Pjanic,  Douglas Costa, Blaise Matuidi, Rodrigo Bentancur, Gonzalo Higuain, Paulo Dybala

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor