Balotelli 250 Milyon Euro eder !

Manchester City forması giyen ve İtalya ile Euro 2012'de güzel bir performans sergileyen Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, oyuncusu hakkında çok ilginç açıklamalarda bulundu. Sky Sport Italia'ya konuşan Raiola, Balotelli'nin bonservisi ile ilgili

Balotelli 250 Milyon Euro eder !

Manchester City forması giyen ve İtalya ile Euro 2012'de güzel bir performans sergileyen Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, oyuncusu hakkında çok ilginç açıklamalarda bulundu.

 

Sky Sport Italia'ya konuşan Raiola, Balotelli'nin bonservisi ile ilgili olarak, "Manchester City'nin Balotelli'yi satması gerektiğini düşünmüyorum. Bu yüzden belli bir fiyat biçmek gerçekten zor olacaktır. Ben bir değer vereceksem eğer, 250 milyon avro derim. Deli miyim? Hayır. Bu yüzden aslında kulübüne de sorabilirsiniz" dedi.

 

 21 yaşındaki Balotelli'nin dünyanın en iyilerinden biri olmak için halen çok iyi bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen menajeri, İtalyan futbolcunun gelecekte daha başarılı olabileceğini de sözlerine ekledi.

 

Balotelli'nin adı daha önce AC Milan ve Real Madrid gibi takımlarla anılıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor