Bakın Fener bahçe ne yaptı ?

 Başkanları Şike yapmaktan 6.yıl üç ay ceza alan yöneticileri aynı suçtan farklı cezalar alan Fenerbahçe Etik davranmadığı gerekçesi ile hakem Halis Özkahya'yı TFF'ye şikayet etti Ne günlere kaldık şeklinde değerlendirilicek olayda Etik değerleri ayaklar

Bakın Fener bahçe ne yaptı ?

 Başkanları Şike yapmaktan 6.yıl üç ay ceza alan yöneticileri aynı suçtan farklı cezalar alan Fenerbahçe Etik davranmadığı gerekçesi ile hakem Halis Özkahya'yı TFF'ye şikayet etti

 Ne günlere kaldık şeklinde değerlendirilicek olayda Etik değerleri ayaklar altına alan sarı lacivertlilerin  

Galatasaray derbisini hakemi olan ve Meireles'in kırmızı kart gösteren Halis Özkahya için Başkanları  Aziz Yıldırım şikeden 6 yıl üç ay ceza almış, kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"PFDK tarafından (FDT'nin 42/2 ve 35/4 maddeleri uyarınca), Spor Toto Süper Lig'in 16.Haftası'nda Galatasaray A.Ş. ile oynanan müsabakanın ardından, oyuncumuz Raul Meireles için verilen 8 resmi müsabakadan men cezası, Tahkim Kurulu tarafından (FDT'nin 36/1-a maddesi uyarınca) 1 resmi müsabakadan men cezasına çevrilmiştir.

Müsabaka hakemi tarafından hazırlanan raporun içeriğinin, resmi yayıncı tarafından kayıt altına alınan görüntü içeriği ile uyuşmadığı, gerçek durumu yansıtmadığı ortaya çıkmıştır.

Tahkim Kurulu kararından sonra dahi, müsabaka hakemi Halis Özkahya kendisine tükürüldüğünü ısrarla ileri sürmüş ve konu yazılı basında dile getirilmiştir.

Tahkim Kurulu kararı karşısında hakem Halis Özkahya'nın, Etik Kurulu Talimatı'nı ihlal ettiği, ilkelere aykırı davrandığı açıkça ortaya çıkmaktadır. BU NEDENLE, HALİS ÖZKAHYA'NIN ETİK KURULU'NA SEVK EDİLMESİ İÇİN TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NA BAŞVURUDA BULUNDUĞUMUZU KAMUOYUNUN BİLGİSİNE SUNARIZ."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler