Bakan'dan Aziz Yıldırım'a övgü!

Bakan Bak'tan futbolseverleri şok eden sözler

Bakan'dan Aziz Yıldırım'a övgü!

 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'a övgüler sıralayarak Türk futboluna çok büyük hizmetlerde bulunuduğunu söyledi. Şikeden hüküm giymiş olan Türk sporunun en şaibeli isimlerinin başında yer alan Aziz Yıldırım'dan övgüyle söz eden Bakan Bak ayrıca Yıldırım'ın FETÖ'ye karşı dik durduğunu savundu.

Rize'de konuşan Bakan Bak, Yıldırım'ın kendisini aklamak için sığındığı "3 Temmuz'da FETÖ bize operasyon yaptı" bahanesine hak vererek başta Trabzonsporlu taraftarlar olmak üzere temiz futbol isteyen futbolseverlerin tepkisini çekti.

Bakan Bak şöyle konuştu;

"Fenerbahçe Kulübü kongresinde başkan seçilen Ali Koç’u tebrik ediyoruz. Ben kendisini de aradım. Tabi Fenerbahçe türk sporunda önemli bir camia. Türk sporuna hem futboluna, hem amatör branşlarda çok hizmet etmiş bir camia. Biz güçlü takımlardan ülkemizi uluslararası alanlarda temsil edecek güçlü takımlardan sayısını artmasından memnuniyet duyarız. Amatör branşlarla alakalı başarıların artmasını isteriz. Tabi bu spekülasyonlar, doğru değil. Yani doğru bir yaklaşım değil. Delegelerin verdiği bir karardır. Oraya gelen 20 binin üzerindeki delegelerin verdiği karardır. Aziz Yıldırım Türk futboluna, Fenerbahçe camiasına hizmetler etmiştir, çabalar göstermiştir. Onun yaptığı hizmetlerden dolayı Fenerbahçe’ye olsun, Türk sporuna olsun. Kendisine teşekkür ediyoruz, gerçekten özellikle de FETÖ sürecinde ciddi bir şekilde dik durarak kendisi de süreci takip etmiştir ve mücadele etmiştir. Dolayısıyla bu noktada da kendisinin hakkını teslim etmek lazım. Fenerbahçe tabi Ali Koç kendisi başarılı bir iş adamı. Sporu seviyor, sporun içerisinden gelen, Fenerbahçe’de yöneticilik yapmış ekibiyle beraber. Fenerbahçe camiasının hem Avrupa’da hem de özellikle amatör branşlarda çaba harcayacaktır” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler