Bakan Bak'tan flaş açıklama! Yabancı futbolcu sayısı değişiyor mu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'deki yabancı futbolcu kontenjanı hakkında açıklama yaptı.

Bakan Bak'tan flaş açıklama! Yabancı futbolcu sayısı değişiyor mu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye futbol takımlarındaki yabancı kontenjanları için değişime gitme sinyali verdi. 


Kırşehir’e Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkında yorum yaparak, takımların yabancı kontenjanları hakkında da konuştu.

Bakan Bak, “Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi tabii ki önemlidir. Takımlar ve derbi yıllardır var. Çıkacaklar ve oynayacaklar. Kimin kazanacağını sahadaki performansları belirler. Ben iki takıma da başarılar diliyorum. Dostane ve centilmence müsabaka olmasını temenni ediyoruz. Bu Türk sporu için önemli” dedi.

"ÇALIŞACAĞIZ"

Yabancı kontenjanı hakkında da konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Bak, “Yabancı kontenjanları ile ilgili Cumhurbaşkanının açıklamaları var. Konu ile ilgili ilgili federasyon bizler çalışacağız. İnşallah ülkemiz sporu için önemli adımları atar, kararları alırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler