Aytaç Kara Trabzonspor'da neden kötü oynadığını açıkladı

Aytaç Kara açıklamalarda bulundu

Aytaç Kara Trabzonspor'da neden kötü oynadığını açıkladı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Aytaç Kara Bursaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken bordo mavili takımdayken talihsiz bir sakatlık yaşadığını söyledi.

Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan Aytaç Kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi. Aytaç "Trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci maçımda sakatlık yaşadım, Tarak kemiğim kırıldı, 7 ay uzak kaldım. Futbolda 7 ay demek, bayağı bir sıkıntılı süreç. Bazı futbolcular 2 hafta oynayamıyor, döndüklerine eski performanslarına ulaşması biraz zaman alıyor. Ondan önce çapraz bağı sakatlığı da geçirmiştim üst üste geldi bunlar. Onun da üstesinden geldiğimi düşünüyorum. Geçen sene Evkur Yeni Malatyaspor'a gitmemdeki amaç orada oynayıp kendimi bulabilmek ve takıma katkı sağlayabilmekti. Bunları da gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Bu sene de Bursaspor'a bu amaçla geldim. Bursaspor'u seviyorum, buraya gelirken bu camianın ne kadar büyük olduğunu bilerek geldim. Burada da en büyük hedefim elimden geleni yaparak takıma katkı sağlamaktı" açıklamasında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor