Aykut Kocaman'ın sağ kolu: Trabzonspor harika

Fahrudin Ömeroviç, Trabzonspor'un bu yıl harika olduğunu söyledi.

Aykut Kocaman'ın sağ kolu: Trabzonspor harika

Bir dönem Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe'de de görev alan ve Kocaman'ın 24 yıldır sağ kolu olarak bilinen Fahrudin Ömeroviç'ten flaş açıklamalar... Tecrübeli futbol adamı, Trabzonspor'un performansını harika olarak nitelendirdi.

1996'dan bu yana, tam 24 yıldır Aykut Kocaman'ın sağ kolu olarak görev yapan Boşnak antrenör Fahrudin Ömeroviç, Sırp basınına açıklama yaptı.

"TRABZONSPOR HARİKA"

Ömeroviç, "Bu sezon Trabzonspor harika bir performans sergiliyor. Sivasspor için de aynı ifadeyi söyleyebilirim. Yarışın içinde yer alan Başakşehir'in de şansı var" açıklamasında bulundu.

Ömeroviç'in Galatasaray'la ilgili ifadeleri ise Fenerbahçe camiasının canını sıkacak cinsten oldu. Boşnak hoca "Galatasaray, şampiyonluk yarışında her zaman tehlikelidir. Çünkü her zaman iyi bir takımı vardır. Lig devam ederse bu kadrosu ile sonuca gidebilir" sözleriyle sarı-kırmızılıların yarışta favori olduğuna işaret etti.

Ömeroviç, matematiksel olarak şansı olsa da Fenerbahçe'nin ipi göğüsleyemeyeceğini söylerken "Fenerbahçe'nin de Beşiktaş'ın da birçok problemi var. Biz görevdeyken son dakikada çok maç kaybettik. Şimdi de Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor" diye konuştu.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor